Uw online winkel voor sportvoeding

Vele mensen weten inmiddels de weg te vinden naar Sportvoedingwebwinkel! Mede door de lage prijzen, uitstekende service en het uitgebalanceerde assortiment.

Verzendkosten Nederland
Gratis verzending vanaf 50 euro in Nederland
Verzendkosten Belgie
Gratis verzending vanaf 75 euro in Belgie
Gratis product
Gratis product bij een bestelling
Vandaag voor 16:00 uur besteld
Voor 16:00 uur besteld morgen in huis!

Energie gels Er zijn 23 producten

Toont 1 - 23 van de 23 items
 • Snel bekijken
  € 1,40 € 1,50

  Tijdens een sportieve inspanning koolhydraten heel erg belangrijk en dus noodzakelijk. Naast de Born Energiedranken, Zorgt de Born Energy Super Gel voor aanvulling van de koolhydraten tijdens een inspanning. De verpakking van de Born Energy Super gel is eenvoudig open te maken.

  € 1,40 € 1,50
  In prijs verlaagd!
 • Snel bekijken
  € 1,10 € 1,20

  Squeezy Energy Gel voorziet het lichaam van koolhydraten tijdens de inspanning. De gel bestaat uit Maltodextrine voor een geleidelijk en langdurige energievoorziening. Het product is makkelijk mee te nemen en te gebruiken.

  € 1,10 € 1,20
  In prijs verlaagd!
 • Snel bekijken
  € 2,45 € 2,55

  De Zipvit ZV7 Energy Gel is een heerlijke, natuurlijke en zeer geavanceerde geformuleerde energy gel. Elke energy gel bevat 51 gram aan zeer snel verteerbare koolhydraten voor een optimale energielevering tijdens intensieve trainingen en wedstrijden.

  € 2,45 € 2,55
  In prijs verlaagd!
 • Maxim Energy Gel Magnesium bevat per dosering 60mg magnesium, hiermee is de kans op krampen nog verder verminderd. De Maxim Energy Gel is een geconcentreerde energie gel op basis van glucosestroop.

  € 3,50
 • Snel bekijken
  € 2,10 € 2,20

  Snelle kant en klare energiegel waarbij je geen water hoeft te drinken. Born Super Liquid Gel geeft je meer energie en een verbeterde vochtopname. Een Born Super Liquid Gel bestaat uit 25 gram aan complexe koolhydraten.

  € 2,10 € 2,20
  In prijs verlaagd!
 • Het unieke van de gel is dat er veel maltodextrine wordt gebruikt, een langzaam opneembaar koolhydraat (90%). De overige 10% van de koolhydraten zijn opgebouwd uit fructose. Dit type koolhydraat geeft het lichaam versneld energie.

  € 1,75
 • Snel bekijken
  € 2,10 € 2,20

  Snelle kant en klare energiegel waarbij je geen water hoeft te drinken. Born Super Liquid Gel Caffeine geeft je meer energie en een verbeterde vochtopname. Een Born Super Liquid Gel Caffeine bestaat uit 25 gram aan complexe koolhydraten.

  € 2,10 € 2,20
  In prijs verlaagd!
 • Maxim Energy Gel is een geconcentreerde Koolhydraatrijke energie gel. De koolhydraten worden direct door de spieren opgenomen en zorgen hierdoor dat het energie niveau hoogt blijft en jij geen inzinkingen krijgt.

  € 3,50
 • Powerbar Powergel is een gel die direct energie levert aan de duursporter door de geconcentreerde mix van koolhydraten. Door deze unieke mix van koolhydraten krijgt u een extra zetje in de rug in de slotkilometers.

  € 2,18
 • Snel bekijken
  € 3,00 € 3,10

  Zipvit ZV7C Energy Gel is een gel waar caffeine aan is toegevoegd om het kleine beetje extra te geven tijdens in inspanning. Iedere energy gel levert een extra kick op waardoor je beter kunt concentreren en de prestatie op een hoger niveau te brengen.

  € 3,00 € 3,10
  In prijs verlaagd!
 • Tijdens het leveren van een inspanning heb je wel eens een energieboost nodig. Born Final is een geconcentreerde gel op basis van glucosestroop die net zo makkelijk weg drinkt als een Born sportdrank, maar dezelfde werking heeft als een energie gel.

  € 2,95
 • Maxim Energy Drink is ideaal te gebruiken tijdens het 2e gedeelte van een een wedstrijd wanner het moeilijker wordt om vast voedsel nog te verwerken. De Energy Drink levert dezelfde energie als 3 hele bananen.

  € 2,85
 • Koolhydraten zijn ontzettend belangrijk bij inspanningen en vooral voor duursporters. Helaas zijn de voorraden voor koolhydraten ook wel glycogeen genoemd beperkt in de spieren. Jouw prestatie kan dalen met 50%

  € 3,25
 • OTE Sports Energy Gel is een overheerlijke Gel met natuurlijke smaakstoffen. Uiterst functioneel, licht verteerbaar en eenvoudig te gebruiken - levert energie zonder maagdarmproblemen of een onbehaaglijk gevoel.

  € 2,00
 • Snel bekijken
  € 1,15 € 1,25

  Squeezy Energy Super Gel geeft je de snelle energie die je verwacht in de beslissende fase van een wedstrijd. De maltodextrine en de glucose die in deze gel zitten zorgen voor een onmiddelijke energieboost.

  € 1,15 € 1,25
  In prijs verlaagd!
 • De Squeezy Super Drink Gel is de ideal gel voor hardlopers maar ook zeker te gebruiken door wielrenners en triathleten. De Drink gel bevat cafeïne en is mede door de lage concentratie opgeloste deeltjes makkelijker op te nemen door het lichaam.

  € 1,95
 • De Squeezy Drink Gel is de ideal gel voor hardlopers maar ook zeker te gebruiken door wielrenners en triathleten. De Drink gel is mede door de lage concentratie opgeloste deeltjes makkelijker op te nemen door het lichaam.

  € 1,95
 • Snel bekijken
  € 2,25 € 2,45

  De langverwachte Isotone Energie Gel van Powerbar Sportvoeding. Een vloeibare en makkelijk drinkbare gel, welke onder alle omstandigheden makkelijk toepasbaar in in te nemen is. Met de speciale C2MAX Koolhydraatmix levert deze gel dezelfde energieuitbarsting als de reeds bekende Powergel.

  € 2,25 € 2,45
  In prijs verlaagd!
 • Snel bekijken
  € 2,25 € 2,45

  De langverwachte Isotone Energie Gel met een dubbele portie cafeïne van Powerbar Sportvoeding. Een vloeibare en makkelijk drinkbare gel, welke onder alle omstandigheden makkelijk toepasbaar in in te nemen is. Met de speciale C2MAX Koolhydraatmix levert deze gel dezelfde energieuitbarsting.

  € 2,25 € 2,45
  In prijs verlaagd!
 • Snel bekijken
  € 2,19 € 2,29

  De Etixx Isotonic Energy Gel Lime bevat het speciale 'Triple action effect' dit betekent dat de Isotonic Energy Gel uit meerdere suikers bestaat die een verschillende duur hebben daardoor worden ze geleidelijk door het lichaam opgenomen.

  € 2,19 € 2,29
  In prijs verlaagd!
 • Snel bekijken
  € 2,39 € 2,49

  Etixx Energy Gel Ginseng & Guarana bevat een uniek suikermengsel die bestaat uit 3 belangrijke ingredienten. Daardoor krijg je een uniek suikermengsel dit wordt door Etixx ook wel het 'triple action effect' genoemd.

  € 2,39 € 2,49
  In prijs verlaagd!
 • Snel bekijken
  € 1,89 € 1,99

  Etixx Nutritonal Energy Gel Cola bevat een uniek suikermengsel die bestaat uit 3 belangrijke ingredienten die daardoor een ideale combinatie vormen.

  € 1,89 € 1,99
  In prijs verlaagd!
 • Snelle kant en klare energiegel waarbij je geen water hoeft te drinken. Born Super Liquid Gel Cherry Caffeine geeft je meer energie en een verbeterde vochtopname. Een Born Super Liquid Gel Cherry Caffeine bestaat uit 25 gram aan complexe koolhydraten.

  € 1,90
Toont 1 - 23 van de 23 items