Uw online winkel voor sportvoeding

Vele mensen weten inmiddels de weg te vinden naar Sportvoedingwebwinkel! Mede door de lage prijzen, uitstekende service en het uitgebalanceerde assortiment.

Verzendkosten Nederland
Gratis verzending vanaf 50 euro in Nederland
Verzendkosten Belgie
Gratis verzending vanaf 75 euro in Belgie
Gratis product
Gratis product bij een bestelling
Vandaag voor 16:00 uur besteld
Voor 16:00 uur besteld morgen in huis!

Aanbiedingen Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
 • De Born XTRA Bar Cranberry/Cocos is zoals de Caramel reep een non-melting reep dit houdt in dat de reep bij warm weer niet in de achterzak. De Born Xtra Bar is een ideale reep voor alle duursporters

  € 1,95
 • Snel bekijken
  € 8,95 € 9,95

  Tijdens het sporten verlies je naast vocht en mineralen ook belangrijke koolhydraten. Door vochtverlies kun je de sportieve prestaties benadelen, als je 2% van je lichaamsgewicht aan vocht verliest kan dit een prestatievermindering opleveren van maarliefst 10%.

  € 8,95 € 9,95
  In prijs verlaagd!
 • Snel bekijken
  € 1,85 € 1,90

  Bij het leveren van inspanningen zijn koolhydraten nodig. Naast de Born energiedranken, zorgen de Born energierepen voor de juiste aanvulling van de benodigde koolhydraten.

  € 1,85 € 1,90
  In prijs verlaagd!
 • Snel bekijken
  € 28,50 € 28,95

  In samenwerking ontwikkeld met Team Giant-Alpecin! De meest volledige, best en snelst werkende helsteldrank die er te verkrijgen is de Born Recovery+ bevat hoge doringen PeptoPro voor een beter herstel na de inspanningen.

  € 28,50 € 28,95
  In prijs verlaagd!
Toont 1 - 4 van de 4 items